top of page
Zoeken
  • Bionews

Pleniday, de pionier in bio dieet en gezondheid

Van knapperige koekjes tot heerlijke soep: suikerarm, verminderd suikergehalte, zoutarm of glutenvrij.Hou je ook van lekker en gezond eten? Dan is het ruime aanbod aan bio dieetproducten van Pleniday zeker en vast iets voor jou! Dit gloednieuwe merk, verkrijgbaar in jouw lokale bio of natuurwinkel, is een echte pionier in bio dieet en gezondheid. Er is voor ieder wat wils: van crackers en koekjes over visconserven tot soep. Al deze lekkernijen zijn ofwel suikerarm of verminderd in suikergehalte, ofwel zoutarm, ofwel glutenvrij. Zo geniet jij op een gezonde manier van het leven.


Wist je dat 1 op 2 volwassenen overgewicht, obesitas en/of diabetes* heeft? En dat 1 op 3 volwassenen een te hoge bloeddruk** heeft? Verschillende recente studies wijzen op de gevaren van suiker en zout voor onze gezondheid. Tijd dus om weer controle over je lichaam te krijgen. Daar kan Pleniday je bij helpen! Dit gloednieuwe merk bevat een ruim aanbod aan bio dieetproducten die suikerarm, verminderd in suikergehalte, zoutarm of glutenvrij zijn.


Van zoutarme soep tot zoutarme vis

Wil je graag wat gezonder in het leven staan? Of heb je last van een hoge bloeddruk? Ga dan voor de verrukkelijke zoutarme producten van Pleniday. Start je dag met bio krokante crackers en eet een lekkere zoutarme soep tijdens je lunch. Kies uit een bio gebonden velouté soep met groene groenten of met diverse groenten. Maak je liever zelf je eigen soep? Kies dan voor de bio groentebouillon in blokjes en gebruik de gedeeltelijke zoutvervanger.

Eet je graag vis? Dan zijn de zoutarme visconserven zeker en vast iets voor jou! Niets beter dan een heerlijk sardientje of hemelse tonijn. Pleniday geeft de voorkeur aan lokale visserij en de methoden zijn verantwoord: pelagische trawl- en hengelvisserij. Ook aan de sauzen heeft Pleniday gedacht. Van een bio tomatencoulis tot Dijon mosterd. Keuze genoeg!


Suikerarme lekkernijen

Zin in een lekker tussendoortje? Goed nieuws, want dankzij Pleniday kan je op een gezondere manier even heerlijk genieten. Kies voor de bio zandkoekjes met sesamzaad, lijnzaad en chiazaad/ hazelnoot/etherische citroenolie. Deze koekjes hebben een laag suikergehalte (max 5 g suiker per 100 g) en bevatten geen toegevoegde suikers.


Snacks met verminderd suikergehalte

Naast de suikerarme koekjes zijn er ook de bio zandkoekjes met haver en chocolade of spelt en hazelnoot. Deze zoetigheden bevatten minimaal 40% minder suiker in vergelijking met gelijkaardige producten. Ook de bio chocopasta met hazelnoot bevat een verminderd suikergehalte. Heerlijk verantwoord genieten dus!


Glutenvrij snacken

Mag je geen gluten eten? Ook dan ben je bij Pleniday aan het juiste adres! Je kan kiezen tussen drie verschillende koekjes: bio zandkoekjes met amandelen en aardamandelen, bio zandkoekjes met citroen en chiazaad en bio zandkoekjes met kokosnoot. Dankzij Pleniday heb je een ruime keuze aan talrijke bio dieetproducten en kan je op een gezondere en evenwichtige manier genieten van het bruisende leven!


*Bron: Kantar Worldpanel

**Bron: INSERM, FFD, IDF

5 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page