top of page
Zoeken
  • Bionews

Fooditive Group introduceert een nieuwe zuivelvrije drank gemaakt van erwten die naar melk smaakt

Plantaardige ingrediënten fabrikant Fooditive Group introduceert een nieuw drankproduct dat in 2021 direct beschikbaar zal zijn voor verkoop aan consumenten. GoPeasy is een op erwten gebaseerde drank die aansluit bij de missie van het Nederlandse bedrijf om gezonde en betaalbare producten te leveren aan iedereen.


“Tijdens het ontwikkelen van ons portfolio merkten we de groeiende vraag naar plantaardige producten die zowel gezond als lekker zijn. We zijn op een missie om de wereld beter te maken; we doen dat door een drank te creëren waarin we een combinatie tot stand brengen tussen de formule 'melk' en de innovatieve producten van Fooditive", zegt Moayad Abushokhedim, voedingswetenschapper en oprichter van Fooditive.Spannende smaken en een voedingsboost


GoPeasy is gemaakt van erwten en omvat de smaak en toepasbaarheid van melk. Deze eiwitrijke drank bevat geen toegevoegde suikers, is vetarm en vrij van lactose. Het heeft een natuurlijke, zuivere smaak, gebalanceerd met een rijk mondgevoel. Verpakt met een hoge voedingswaarde en een dorstlessende smaak, biedt het product consumenten een volledige zintuiglijke ervaring wanneer deze bijvoorbeeld onderweg zijn.


De drank zal verkrijgbaar zijn in drie verrukkelijke smaken: origineel met de echte smaak van melk, citroen-aardbei voor een verfrissende twist en chocolade-kers voor een culinaire sensatie.


Op weg naar upcycling en een circulaire economie


Fooditive ondersteunt upcycling, duurzaamheid is een kernwaarde van het bedrijf. GoPeasy is gezoet met een natuurlijke zoetstof van Fooditive die wordt gemaakt van derdegraads appel en perenresten. Ook in het productieproces wordt een circulair economiemodel geïmplementeerd. Het belangrijkste is dat het product een concurrerende prijs heeft en tegelijkertijd een hoge voedingskwaliteit garandeert.


Over Fooditive


In 2018 is in Rotterdam de plantaardige ingrediënten fabrikant Fooditive BV opgericht. Het bedrijf zet zich in om gezond voedsel voor iedereen betaalbaar te maken met zijn 100% natuurlijke ingrediënten. Sinds de lancering heeft Fooditive verschillende prijzen gekregen voor haar innovatieve ideeën, duurzame benaderingen en bijdragen aan een circulaire economie, en is zij onder meer genomineerd voor de Index Award 2021.9 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page