top of page
Zoeken
  • Bionews

Coolblue-manager Camille Depuydt koopt sappenproducent Pajottenlander

Coolblue moet op zoek naar een nieuwe manager voor België. Topvrouw Camille Depuydt verlaat het bedrijf om ondernemer te worden: ze neemt Pajottenlander over, producent van biologische fruit- en groentesappen.Sterk merk met lokale verankering

Het familiebedrijf Pajottenlander, opgericht in 1987, startte oorspronkelijk met biologische fruitteelt en verwerkte de overschotten van de oogsten tot fruitsappen. Het aanbod groeide uit tot wel 35 verschillende fruit- en groentesappen en haverdranken. In 2020 verwerkte de onderneming 1.350.000 liter biologisch fruit- en groentesap en verkocht ze meer dan twee miljoen statiegeldflessen. De producten zijn te vinden in de meeste Belgische biowinkels en supermarkten.


Nu begint voor het bedrijf een nieuw hoofdstuk. Camille Depuydt geeft haar functie als hoofd van Coolblue België op om de stap naar het ondernemerschap te zetten. “Ik heb zin om zelf de handen vuil te maken”, zegt ze. “Pajottenlander is misschien een kleiner bedrijf, maar met een grotere persoonlijke uitdaging. Alles valt er samen: mijn passie voor gezonde en biologische voeding, een sterk merk met lokale verankering en de mogelijkheid om een bedrijf verder uit te bouwen.” De nieuwe eigenaar wil de focus leggen op het versterken van de lokale productie, het verstevigen van de marktpositie en het opwaarderen van de reststromen.

Bron:Retail Detail

7 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page