top of page
Zoeken
  • Bionews

BUMI en Abinda intensiveren samenwerking

De samenwerking tussen BUMI en de Belgische producent Abinda zal verder worden geïntensiveerd. Dit meldt Florian Rath namens het in Amsterdam gevestigde BUMI, dat gespecialiseerd is in biologische tempeh en seitan. "We gaan binnenkort een full-service samenwerking starten, waardoor een deel van BUMI's operatie bij Abinda wordt ondergebracht. Het full-service model zorgt ervoor dat wij meer ruimte hebben voor productontwikkeling, het uitbouwen van ons merk in Europa en het uitdragen van onze missie."

BUMI en Abinda werken al langere tijd samen. "Deze ontwikkeling vloeit voort uit de zeer prettige en intensieve samenwerking die we de afgelopen jaren met Abinda hebben verwezenlijkt."


"Wat is er mooier dan kennis samenvoegen?"

In april vertelde Dries Deleu, plantmanager en productontwikkelaar bij Abinda, al in Biojournaal dat het Belgische productbedrijf maar wat graag partnerschappen aangaat met mensen die innovatieve ideeën hebben. "Hoe kunnen we onze machines inzetten om hen verder te helpen? Wat is er nou mooier dan onze kennis samenvoegen om tot mooie, innovatieve producten te komen?" Deze samenwerking met BUMI is hier dus een mooi voorbeeld van.


Pulled seitan bij BioFresh

Niet alleen op productiegebied is er overigens nieuws te melden. Florian: "Na de lancering van ons lupine tempeh assortiment bij BioFresh is nu ons seitan assortiment aan de beurt. Ons volledige pulled seitan assortiment - Gyros-Style, Indian, Asian en Natural - is vanaf nu verkrijgbaar bij BioFresh. We zijn heel blij dat we door de samenwerking met BioFresh veel biologische zelfstandige winkeliers kunnen beleveren. Van 9 tot en met 15 juni loopt er een 15% kortingsactie voor dit assortiment. Een mooie gelegenheid voor BioFresh klanten om het product uit te testen."
Bron: Biojournaal

9 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page