top of page
Zoeken
  • Bionews

Biovita opent vierde winkel in Oostende

Biovita heeft op 1 juli haar nieuwste biosupermarkt in Oostende geopend.

De nieuwe winkel aan de Van Iseghemlaan 44 is reeds de vierde vestiging van het West-Vlaamse familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar expert is in de biosector.


Kwalitatief en bewust leven: het nieuwe normaal


Al meer dan 30 jaar wil Biovita zoveel mogelijk mensen warm maken voor en laten proeven van de weldoende effecten van een kwalitatieve, lekkere en gezond levensstijl. “Met de opening van onze vierde biosupermarkt in Oostende voegen we de daad bij het woord”, zegt zaakvoerder Lien Fonteyne. “We zijn blij met onze nieuwe winkel omdat nu ook onze vele klanten uit de kuststreek de kans krijgen om dichtbij huis van ons totaalconcept te genieten.”Vernieuwend winkelen avant la lettre


In de nieuwe biosupermarkt winkel in Oostende heeft pionier Biovita meer dan drie decennia ervaring vertaald naar een ruim en up-to-date aanbod van bio- en natuurproducten, samengebracht in een eigentijdse winkelervaring.

“In onze gloednieuwe biosupermarkt in Oostende kom je terecht in een hedendaagse winkel die gezelligheid ademt. Je vindt er dagverse biologische seizoensgroenten en -fruit van regionale leveranciers, ambachtelijk brood en kazen ‘vers van ’t mes’ en natuurvlees. We hebben alles voor een vegetarische en veganistische levensstijl, glutenvrije en lactosevrije voeding, er is een verpakkingsvrije bulkafdeling en een herboristerie met voedingssupplementen en natuurlijke lichaamsverzorging.


Bij Biovita in Oostende vind je alles om anno 2021 lekker, gezond en duurzaam te kunnen leven!”


Biovita bevindt zich aan de Van Iseghemlaan 44 in Oostende, en is elke dag, behalve zondag, open van 9.00 tot 18.30 uur, op zaterdag tot 18.00 uur.


Bron: Linkedin

68 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page